1

Milyen egy modell casting?

 Milyen egy modellcasting? Mit kell csinálnom? Hogy viselkedjek? Mit húzzak? Mit vigyek magammal? Ezek a kérdések többsége mindenki fejében megfordul, aki egy kicsit is elgondolkodott már a modellkedésen. Vegyük hát sorba:

Milyen egy Modellcasting?
– Bejössz az irodánkba és beszélgetünk veled, elmeséljük mivel foglalkozunk, te pedig mesélsz magadról, hogy jobban megismerhessünk. Ezt követően megnézzük a méreteidet, lemérjük a magasságod, mell-derék-csípőbőséged. És természetesen készül rólad pár polaroid felvétel is:)

Mit kell majd csinálnom?
– A lényeg, hogy természetes legyél, nyitott és nyugodtan merj kérdezni. Nem harapunk:) A beszélgetés után megkérünk majd, hogy öltözz át bikinibe hogy lemérhessük a méreteidet.

Lesznek ott férfiak is? Mi van ha szégyellős vagyok?
– Ez nem lesz probléma, ügynökünk Fanny nagyon kedves lányzó és egyáltalán nem kell zavarban lenned előtte, ezzel foglalkozik minden nap:)

Hogy viselkedjek a castingon?
– Mint írtuk csak nyugi, merj kérdezni és egy visszafogott, előzékeny attitűddel garantáltan jó benyomást teszel ránk 😉

Mit húzzak a modellcastingra?
– Húzz egy szűk farmert vagy fekete nacit, felülre egy testhez feszülő egyszerű pólót vagy blúzt. Az ékszereket nyugodtan otthon hagyhatod. Legyél elegáns és letisztult, mint a modellek;)

Sminkeljek castingra?
– semmiképp sem:) Mi a természetes szépségedre vagyunk kiváncsiak. Legyen a hajad frissen mosott, kiengedett. Parfűmöt sem kell használnod.

Mit vigyek magammal?
– hozd el a kedvenc fekete, vagy egyszínű fürdőruhád, egy magas magassarkút és hajgumit. Ha van útleveled, azt hozd magaddal illetve ha van valamilyen nyelvvizsgád. De az utóbbi kettő egyáltalán nem probléma ha nincsen:)

Nem baj, ha kezdő vagyok?
-Dehogy:) Mi csak kezdőkkel foglalkozunk:)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.