5

Modell Munkák

Milyen modellmunkákról beszélünk? Igaz az, hogy vannak kifutó, és arcmodellek? 

Természetesen csak városi legenda, hogy vannak külön kifutó és arcmodellek, egy hivatásos modellnek tudnia kell mindkettőt!
Lássuk milyen munkákra hívhatják őt:

  1. Fotózás:
   Az alábbi tulajdonságok minden fotózásra igazak: először a sminkes, fodrász és styliszt kezei alá kerülsz, akik előkészítik a bőröd és kialakítják a megjelenésed a fotózásra. Ezt követően kezdesz el dolgozni a fotóssal. Sok pózt kell váltanod, figyelned kell az utasításokra, és muszáj a legjobbra törekedned. A fotós mindenben segíteni fog neked, segít a pózokban is, de fontos az önállóság és kreativitás.
  2. Webshop Fotózás:
   Talán a legegyszerűbb fotózás típus, ugyanaz a póz, ugyanaz a háttér és smink. Csak a ruhák változnak. Itt nem kell megmutatnod kreativitásod, de előny ha türelmes vagy.:)
  3. Katalógus Fotózás:
   Ez már kicsit árnyaltabb, válozatos pózokat várnak majd tőled, lehet változtatnak a sminkeden és hajadon átöltözésekkor, de a háttér és világítás marad végig ugyanaz.
  4. Lookbook Fotózás:
   A katalógus fotózás sokkal minőségibb kivitele. Az egész stáb vérprofi, és tőled is megkövetelik a profizmust. Változatos pózokban, érdekes és kreatív háttérrel és fényekkel kell dolgoznod.
  5. Editorial Fotózás:
   Láttál már magazinokban olyan fotókat, amik nem egy márkát mutatnak be, sokkal inkább egy hangulatot ábrázolnak? Ez az editorial. Az egész annyira művészien van megkomponálva, mint egy festmény. És ennek a festménynek te vagy a főszereplője! 😉
  6. Címlap Fotózás:
   Amiről minden modell álmodik: A bűvös címlapfotó. Sok sok munkával és kitartással te is elérheted!
  7. Kampány Fotózás:
   Ki ne vágyott volna már arra, hogy egy világmárka kampányával minden sarkon ott legyen az arca egy plakáton? Ez velünk ugyanúgy lehetséges! Hidd el, ha már látod magad egy hatalmas plakáton, úgy fogod érezni minden befektetett idő és kitartás megtérült! 😉
  8. Diploma, Vizsga Fotózás:
   Sok divatiskola végzős növendékei fordulnak modellügynökségekhez, hogy profikkal fotózhassák be elkészült kollekcióikat. Miért is ne tehetnék meg ezt veled?:)
  9. Showroom:
   A zárt körű bemutatókat hívják így. Ez egy fajta átmenet a fotózás és divatbemutató között. Különleges megrendelőknek kell bemutatnod az adott márka kollekcióit.
  10. Divatbemutató:
   Sok féle lehet, egy biztos: sétálva kell bemutatnod az adott márka kollekcióját. Ez egy különleges járástechnikát igényel, amelyet mi megtanítunk minden modellünknek.
  11. Divathét:
   A világ divatfővárosaiban ilyenkor minden a trendekről szól! Hatalmas megtiszteltetés egy modellnek ha részt vehet a divatheteken, velünk ez is lehetséges.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.