7

Honnan tudod egy modellügynökségről eldönteni, hogy nem fognak lehúzni?

Mi a garancia arra, hogy jó helyre kerülsz? Most eláruljuk!Ha mindenképpen várják a szüleidet is a castingra.

Nekik a szüleid ugyanolyan fontosak, mint te. Hiszen velük kell megállapodnia az ügynökségnek a jövődről, fontos számukra a jó viszony kialakítása, illetve tisztában vannak azzal, hogy amíg nem töltöd be a 18-at ők döntenek helyetted minden kérdésben.
Ha ezt nem igazán veszik figyelembe, esetleg valami takargatni valójuk van a szüleid elől, akkor rossz ügynökséghez mentél.

 

A modellválogatáson vagy személyes találkozón nagyon alaposak.

Lemérnek mindenhol, megnézik a bőrödet, bőrhibáidat, látni akarnak bikiniben. Szeretnék, hogy mesélj magadról, az életedről, terveidről. Azonnal szóvá teszik, ha valamire nem a várt választ adod, és meg kell győznöd őket arról, hogy te valóban alkalmas vagy arra, hogy modell legyél. Beszélgetnek a szüleiddel is, sok kérdést tesznek fel nekik rólad és a személyiségedről.
Ha amint belépsz az ajtón azt mondják, hogy tökéletes vagy, és teljesen megfelelő bármilyen vizsgálat nélkül, valószínűleg nem a legjobb helyen jársz.

 

Ha nem kezdik azzal, hogy milliókat fogsz keresni 1 hónapon belül.

Egy modell karrierjének felépítése évekig tarthat, így biztosan nem fogsz címlapokra kerülni és milliókat keresni az első hónapban. Ezt tudja egy jó ügynökség, és azzal kezdi, hogy alaposan felkészít a munkákra, majd ezután várja el tőled, hogy elkezdj dolgozni.
Ha egyből azzal hitegetnek hogy 2 hét múlva már New Yorkban lesz egy Vouge kampányod, nem mondanak igazat.

 

Azt mondják, hogy a modellkedés nehéz szakma.

Hiszen távol kell lenned a szüleidtől, barátaidtól, évente akár több száz órát kell repülnöd, rengeteget kell tanulnod és változnod, sokszor ér majd visszautasítás a válogatásokon. De azt is mondják, hogy mindez megéri, hiszen olyan élményekkel leszel gazdagabb, amelyek hozzásegítenek a teljesebb és boldogabb élethez. Könnyedén megküzdesz minden szituációval, miközben bejárod a világot, új embereket ismersz meg, és rengeteg márkának, magazinnak dolgozhatsz.
Egy rossz ügynökség nem fogja neked elmondani, hogy nehéz szakma a modellkedés. Azt gojkák mondani, hogy csak pózolgatnod kell és dőlni fog a lóvé..

 

Az ügynökségnek komoly elvárásai vannak veled szemben.

Meg kell felelned rengeteg elvárásnak, amelyet el is mondanak neked. Megszabják a maximum méreteidet, hogy mennyit ehetsz, mit kell sportolnod, hogyan öltözködj, hogyan viselkedj, sőt még abban is segíteni szeretnének, hogy hogyan kezeld a social mediát. Ezt mind azért teszik, hogy garantálják a sikeredet.
Ha azt tapasztalod, hogy nekik minden mindegy csak írd már alá a szerződésed, valószínűleg a későbbiekben sem fognak nagy hangsúlyt fektetni a menedzsmentedre.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.