9

Milyen belső tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy modellnek?

Azt hinnéd elég, ha csak szép és fiatal vagy. De vajon máson is múlik a sikered?Egy modell karrierje szempontjából elengedhetetlen, hogy meg legyen a megfelelő magassága, kora és méretei. Azonban a belső tulajdonságok is épp ennyire fontosak. Lássuk hát milyen belsővel kell rendelkeznie egy potenciális szupermodellnek:

 1. Visszafogott
  Viselkedése nem harsány, nem ő akar mindig a középpontban állni. Megérti, hogy a fotózásokon ő nem az, akiért mindenki más dolgozik, hanem együtt dolgozik a stábbal, segíti a munkájukat azzal, hogy megpróbál beilleszkedni, idomulni az adott témához és a legjobb formáját nyújtja. Nem hivalkodó és nem hangos.
 2. Vidám és pozitív
  A pozitív kisugárzás elengedhetetlen a válogatásokon és munkákon, hiszen meg kell győzni a castingvezetőt, a megrendelőt arról, hogy minket válasszon a többi lány helyett. Egy vidám, kedves és pozitív lánnyal sokkal szívesebben dolgozik a stáb is, és nagyobb valószínűséggel kérik fel később is munkákra.
 3. Alázatos
  Tiszteli a modell szakmát, az anyaügynökségét, a kinti ügynökségét, a megrendelőt és a többi modellt. Magatartásával nem vívja ki senki rosszindulatát, próbál mindenkivel a lehető legjobb kapcsolatban maradni és kerülni a konfliktusokat.
 4. Barátságos
  A világ másik felén egy idegenekkel teli apartmanba kerülsz. Az egyetlen esélyed arra, hogy szuper élményekkel gazdagodj az, hogy jól kijössz a többi lánnyal és a kinti partnercéggel is. Képzeld el, hogy minden estéd egy pizsamaparti lehet, ha nyitsz a többiek felé és mersz megbarátkozni velük.
 5. Önzetlen
  Nem kell mindig csakis magadra gondolnod. Valamilye nincs az új lánynak a modellszálláson? Adj kölcsön neki, biztos lehetsz benne hogy meghálálja!
 6. Sosem hazudik
  Egy modell és az őt segítő ügynökök között a legfontosabb a kölcsönös bizalom. Ha valamit hibáztál inkább valld be, ha késel inkább szólj előre, ha nem tudsz megjelenni ne keress üres kifogásokat. Egy modellügynök bizalmát könnyen el lehet játszani, elég ha egyszer kap rajta azon, hogy füllentesz, és máris kevesebbet fog megtenni érted, vagy elküld. Ugye ezt te sem szeretnéd?
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.