Online Jelentkezés

1. Miért éri meg modellkedni?

Él benned a versenyszellem és meg akarod mutatni magad a világnak? Akkor téged keresünk! Ha szeretnél modellként rengeteget utazni, új kultúrákat megismerni, nyelvet tanulni és fotózásokon, bemutatókon részt venni, ha képes vagy elkötelezni magad ezen szakma felé és mindent megtenni azért, hogy sikeres modellé válhass, akkor ne habozz és élj ezzel a nagyszerű lehetőséggel.

Azonban tudnod kell, hogy a könnyed, légies címlapfotók mögött kemény munka áll, sokszor egész napos fotózások, fárasztó próbák és napi 5-10 modellcasting is velejárója a modell létnek. Lehet, hogy hiányozni fog az anyukád, ha messze kell utaznod és az is elképzelhető, hogy ha hosszú utazáson vagy, hazaérkezésedkor le kell felelned a hiányzott anyagból a suliban.

Mindezek persze eltörpülnek az élmények és kalandok mellett, amelyekkel modell karriered során találkozni fogsz, sokszor talán el sem fogod tudni hinni milyen nagy márkákkal dolgozhatsz együtt és tehetsz szert népszerűségre, vagy tekinthetsz vissza egy magazin oldaláról.

Az Estate Model Management segítségével minden álmod valósággá válhat, hiszen mi mind azért dolgozunk, hogy téged feljebb és feljebb toljunk a ranglétrán, és egyre jobb és jobb lehetőségekhez juss. Ha úgy érzed, ez a te világod, kattints a “TOVÁBB” gombra!