ONLINE JELENTKEZÉS

2. Hogyan mérd le magad?

Magasság megadása:

Állj egy falhoz vagy ajtóhoz és nyomd oda a sarkad is a falnak. Húzd ki magad, nézz előre. Kérj meg valakit hogy segítsen neked a következő lépésben: Tegyen a fejedre egy ceruzát, és hagyja, hogy a vége hozzáérjen a falnak és megfogja azt egy kicsit. Most fogjatok egy centit, és mérjétek le a ceruza vonala és a padló közötti távolságot. Ez a pontos magasságod.

Mellbőség megadása:

Állj egyenesen, húzd ki magad. Fogj egy centit, és mérd le a melled legszélesebb pontját úgy, hogy kifújod a levegőt. Ne legyen rajtad szivacsos melltartó, egy modellnél amúgy sem az a lényeg, hogy nagyok legyenek a mellei! 😉

Derékbőség megadása:

Állj egyenesen, húzd ki magad. Fogj egy centit, és mérd le a derekad legkeskenyebb pontját úgy, hogy kifújod a levegőt. Nem kell behúznod a hasad, csak úgy állj, ahogy alapból is állnál.

Csípőbőség megadása:

A csípőbőség megnevezés elég becsapós, hiszen mi nem a csípőcsontod kerületére vagyunk most kíváncsiak. Állj egyenesen, zárd össze a lábadat. Mérd le magad a feneked legszélesebb pontján a combtöved körül. Az a legfontosabb most, hogy a feneked legszélesebb pontját mérd le!